Go Care Royal hundfoder

Produkterna tillverkas givetvis fortfarande i vår egna, moderna fabrik i Danmark under sträng veterinärkontroll. Fabriken är ISO 22000 och BRC certifierad och står därför under löpande kvalitetskontroll från Bureau Veritas och offentlig kontroll från Danska Fødevarestryrelsen (motsvarar Svensk Jordbruksverket).

Vi vet att hundar älskar kött. Go Care Royal håller en mycket hög kvalitetsnivå och innehåller en stor del animaliskt protein. Produkterna smakar mycket bra - vi vet, att många hundar inte kompromissar med smaken. Vi har därför alltid 100% smakgaranti - alla pengar tillbaka om hunden eller du inte är nöjd!

Go Care Royal säljs just nu i varianterna: Complete (Adult), Active, Weight Reduction (dietfoder) och Senior.

Go Care Royal är helt naturligt - vi tillsätter varken färg- eller smakämnen. Både den goda smaken och färgen kommer från de fina råvarorna.

Serien är utvecklad av veterinärer specialiserade på hundutfodring. Hunden är alltid i centrum för att man vet att en sund, näringsriktig kost är en viktig del av ett gott och aktivt liv.

Go Care Royal tar inga genvägar - det sker en löpande utveckling och optimering enligt världens ledande näringsinstitut. Go Care Royal är därför alltid uppdaterad efter den senaste forskningen.