Go Care Royal hundefoder

När det bara är det bästa som duger, är Go Care Royal det rätta valet. Även den kräsnaste hunden kommer att tycka om smaken. Annars får du pengarna tillbaka.With Chicken

Go Care Royal är ett komplett sortiment av noggrant avbalanserat helfoder till vuxna hundar med mycket hög kvalitet till din hund, oavsett ras och aktivitetsnivå.

Go Care Royal innehåller färsk kyckling - smaken är utsökt, och din hund kommer att älska det. Det höga innehållet av animaliskt protein säkrar en god matsmältning och ett optimalt upptag av näringsämnena.

Serien består av 4 varianter - från den "normala" hunden till senioren. Go Care Royal erbjuder även en variant till överviktiga hundar som skall gå ner i vikt (Weight reduction). Läsa om alla varianter här >>

Go Care Royal produkterna har flera saker gemensamt:

Den goda smaken

I alla Go Care Royal produkter är det tillsatt färsk kyckling för den utsökta smakens skull.

Naturliga antioxidanter

Go Care Royal innehåller bara naturliga antioxidanter. De naturliga antioxidanterna säkrar både produktens hållbarhet och välbefinnandet hos hunden.

Naturliga färg- och smakämnen

Vi tillsätter varken färg- eller smakämnen. Både den goda smaken och färgen kommer naturligt från de fina råvarorna.

Inget vete

Alla produkter är tillverkade utan vete.

2:1 principen

Alla produkter är utvecklade efter 2:1 principen. Dvs de innehåller dubbelt så mycket protein som fett. 2:1 principen är ett uttryck för att fett innehåller dubbelt så mycket energi som protein. Genom att använda samma mängd energi från fett respektive proteiner hjälper vi till att säkra att din hund håller vikten och varken går upp eller ner i vikt.

Smakliga animaliska proteiner

Hundar älskar kött, och därför har alla varianter ett högt innehåll av animaliskt protein av hög kvalitet från kött, fisk och ägg. De animaliska proteinerna säkrar en god matsmältning och ett optimalt upptag av de livsnödiga näringsämnen hunden behöver dagligen.

OBS! Vi har tillsatt vattenlösliga fibrer för att få upp volymen på hundens avföring. Hundens tarmar mår bra av att arbeta såväl som analkörtlarnas tömningsfunktion.

Sunda fettämnen

Vi använder kallpressad laxolja. Laxolja är en av naturens rikaste källor av hälsosamma omättade och essentiella omega-3 fettsyror. Det välsmakande kycklingfettet bidrar med de essentiella Omega 3 och Omega 6 fettsyrorna. Vi tillsätter också majsolja och lite linfrön som är goda Omega 6 källor. Denna sammansättning av Omega 3 och 6 fettsyror gör så att hunden mår bra och det tydligaste tecknet är oftast en fin och blank päls.

Go Care Royal är baserad på två värdefulla kolhydratkällor: Ris och Majs. Majs är en naturlig källa till den viktiga Omega 6 fettsyran som bidrar till en bra matsmältningen.

Sunda kostfibrer

En god matsmältning är viktigt för hundens välbefinnande och trivsel. Vi använder betor som har ett naturligt högt innehåll av kostfibrer. Vi har också lagt till fruktooligosackarider och cikoriainulin, som båda har en prebiotiska effekt, dvs. de främjar goda bifidus kulturer i magen och tarmarna. Hunden får en god matsmältning och tar upp alla de viktiga näringsämnen optimalt.

Livsnödvändiga vitaminer & mineraler

Innehållet av vitaminer och mineraler är noggrant avvägt till hundens dagliga behov.